Catering

6X7A0522
6X7A0529
6X7A0547

Året runt kan man anlita oss för cateringuppdrag. Vi har mycket och lång erfarenhet och vi skräddarsyr gärna menyer utifrån kundens egen smak, behov och plånbok.

Se nedan för exempel. I regel är minimum för catering 20 personer.

Det går även att hyra köksmästare Henrik Westerlund om man vill ha en mästerkock som lagar mat hemma i sitt eget kök under en speciell afton.

    • Menyförslag catering

      Priser per person inkl. moms

    • Lätt måltidsbuffé

      125:-

      - Ädelostpaj med blomkål och kyckling (eller annan paj)
      - Blandad sallad med vinägrett
      - Hembakat surdegsbröd ramslöksgremolata

    • Sommarbuffé

      345:-

      - 2 sorters sill med tillbehör (rödlök, gräddfil)
      - Västerbottenostpaj
      - Gravad lax med gotländsk senapssås
      - Kalvrostbiff med chiligremolata och primörsallad
      - Kokt potatis ( färsk vid säsong )
      - Knäckebröd, hembaktbröd smör

      - Ramslöksfärskost

      - Vaniljpannacotta med färska jordgubbar

    • Spansk tapasbuffé

      395:-

      - Marinerade oliver och soltorkade tomater
      - Marinerad aubergin, zuccini, paprika och kronärtskocka
      - Räkor i olja med vitlök och chili
      - Vitlöksbröd med tomat och vattenmelonescabeché
      - Spanska charketurier (lomo, jamon serrano, chorizo)
      - Potatis och blomkålstortilla
      - Albondigas i saffran- och mandelsås
      - Blandad sallad i vinägrett
      - Crème catalana pannacotta med rabarberkompott
      - Spanskt bondbröd med smör

    • Italiensk buffé

      395:-

      - Ört och vitlöksmarrinerade grönsaker
      - Ägghalvor med tapenade, pinjenötter och ruccola
      - Tomat och mozzarella caprese
      - Parmaskinka, salami Milano och Mortadella
      - Cesarsallad med citrusmarinerad lax eller kyckling
      - Pastasallad "Arrabiata"
      - Toscansk bondsoppa med linser, tryffel och rotfrukter
      - Tiramisu
      - 2 sorters italienska dessertostar
      - Focaccia och smör
      - Grissini

    • Lammgrillning

      325:-

      - Marinerat helgrillat lamm
      - Potatissallad eller gratäng
      - Blandad sallad med färska örter
      - Färskost smaksatt med ramslök
      - Hembakat surdegsbröd

    • Medeltidsbuffé

      375:-

      - Helstekt vildsvinskarré
      - Pot-au-feu på fasan med rotfrukter och klosteröl
      - Confit på fasanlår
      - Portvinskokta fikon med kanel och stjärnanis
      -  Kikärtor kokta med vitlök, örter och olivolja
      - Ört- och krassesallad med kumminvinägrett
      - Beduinpuré
      - Rotfrukter rostade med honung
      - Hembakt bröd och smör

    • Crossover-buffé

      410:-

      - Sallad på färska rödbetor, Stafva covré, honung, ruccola och valnötter
      - Blandad sallad med färska örter och plommonvinägrett
      - Bruscetta med tomat- och mangosalsa
      - Ölkokta blåmusslor i Tom ka gai
      - Lättbakad laxmed wasabi, soya och kapris
      - Marinerade kycklingspett med kryddig nudelsallad
      - Cannelloni fylld med spenat, ädelost, bacon och kyckling
      - Lammcarpaccio med jordärtskocka, tryffel och svamp
      - Choklad- och nötbrownie
      - Hembakt bröd och ramslöksgremolata

    • Asiatisk buffé

      395:-

      - Lättbakad laxtartar med soya, wasabi, kapris, persilja, ingefära
      - Kimicheekål med marinerade biffspett
      - Glasnudelsallad med vitlöksstekta jätteräkor
      - Tom ka gai (thailändsk kycklingsoppa med kokosmjölk, lime, galangal och koriander)
      - Kycklingspett med jordnötssås
      - Friterade risbollar
      - Asiatisk Caesarsallad med långbakad karré
      - Blandad färsk frukt
      - Hembakat bröd ramslöksgremolata

Bröllop

Sedan 2004 utför vi minst 5 olika bröllop per år, ofta fler, de flesta under sommartid men även några höst- och vår- samt något enstaka vinterbröllop. Detta innebär att vi har arbetat i många olika festlokaler och bygdegårdar runt om på ön och besitter en gedigen kunskap och erfarenhet för just denna typ av festligheter. Vi förstår att bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i brudparets liv och har alltid som ambition att prestera på absolut toppklass. Vi brukar inleda med en dialog med brudparet för att förstå vad de har för idéer och tankar kring sitt bröllop och bröllopsmiddag, vi kommer gärna med tips, därefter utformas en personlig offert utifrån brudparets tankar, önskningar och smaklökar. Självklart får man provsmaka menyn i förväg om man vill.

Nedan listar vi några förslag på olika rätter som vi har serverat på tidigare bröllop.

    • Bröllopsmeny

    • Bröllopsmeny (förslag)

      495:-

      FÖRRÄTTER

      Västerbottencheesecake / Kalixlöjrom / inlagd rödlök / citron
      Ankleverterrine / gelé på granatäpple / portvinsbakade fikon / brioche
      Krämig hummersoppa / Cognac / portvin / Stafva ockra / skaldjur / parmesan- & timjanspinne
      Blandad sallad / färska örter / tryffel / fårfiol / Stafva vit / primörgrönsaker / jordärtskockschips

      VARMRÄTTER

      Lättrökt och bakad hälleflundra / skaldjurspotatispuré / dragon / bondbönor / saffransvinägrett
      Apelsin och ingefärsstekt ankbröst / pak soi / potatis- och blomkålstortillia / salmbärssås
      Ramslökssotad lammytterfilé / svamp- och potatisterinne / romanesco / rostad vitlökssås
      Ört- och vitlöksbakad oxfilé / rostad färskpotatis / sommarens primörer / marsalavinsås

      DESSERT

      Granny Smith sorbet / bakade galaäpplen / äppelgelé / äppelflarn

      Passionsfruktssorbet/ Sambuccagelé/ apelsinsallad

      BRÖLLOPSTÅRTA
      Enligt önskemål

11225432_906365676085398_4177994425065181825_n (1)