Julbord

Från första adventshelgen t o m sista adventshelgen dukar vi alltid upp vårt genuina julbord. Det är lagat helt från grunden utan halvfabrikat (förutom prinskorven där vi väljer den bästa och rökigaste vi kan hitta). Vi använder oss i största möjliga mån av gotländska råvaror och ser till att allt det klassiska som man vill ha till julbordet finns med och tillagas på högsta nivå. Detta kombinerar vi med en hel del nya anrättningar som vi tycker är spännande, nyskapande samt passande för säsongen. Vi använder oss bl. a av mycket hjort som vi köper från Kyrkebys i Hangvar på norra Gotland. Av hjorten gör vi paté, pastej, rökt hjärta, rökt stek, köttbullar mm. Självklart rimmar vi och röker vårt kött själva! Detta gör att vårt julbord sticker ut och gör det högst personligt. De som kommer hit och upplever vårt julbord brukar inte bli besvikna.

Vi utför även cateringuppdrag av olika storlekar på julbordet.