• Rosengårdens helglunch

    • V.34 OBS! ENDAST SÖNDAG, LÖRDAG ABONNERAT. kl. 12:00-15:00 Inkl. bröd & ramslöksgremolata

6X7A0589
6X7A0650
6X7A0482
    • Förrätter helglunch

      Förrätter

    • Råbiff på gotländsk Simgus a la Lenha

      145:-

      Olivolja, kapris, svartpeppar, pinjenötter, parmesan 24 mån., ruccola, skocka, lökpuré

    • Toast Skagen

      135:- dubbel: 225:-

      Handskalade räkor (MSC-märkta), sikrom, citron, dill, grillat surdegsbröd

    • Varmrätter helglunch

      Varmrätter

    • Rosengårdens lammkorv ”Bourguignon”

      149:-

      Svamp, pärllök, rökt sidfläsk, rödvinssås, potatispuré, friterad lök

    • Panerad schnitzel

      175:-

      pommes, chili bearnaise, sallad

    • Pasta

      145:-

      Ramslöksvelouté, primörer, parmesan (veg.)

    • Thai red curry

      125:-

      Lax, torsk, skaldjur, basmatiris, mynta

    • Gödkalvlever Anglais

      195:-

      Brynt smör, rökt sidfläsk, kapris, persilja, färskpotatis

    • Caldereta

      185:-

      Klassisk spansk fisk- & skaldjursgryta med aioli

    • Rimmad torskrygg

      195:-

      Handskalade räkor, pepparrot, ramslöksgremolata, kokt färskpotatis

    • Wallenbergare

      175:-

      Potatispuré, gröna ärtor, skirat smör & rårörda lingon

    • Steak frites

      295:-

      Hängmörad (21 dgr.) entrecote, färska pommes, chilibearnaise, sallad

    • Efterrätter helglunch

      Efterrätt

    • En kula glass, salmbär 

      45:-
    • Saffranspannkaka

      95:-
    • Crème brülée

      90:-
    • Chokladtryffel

      45:-